به گزارش سلام لردگان به نقل از الياس نادران نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري تسنيم، در خصوص گزارش عملکرد 100 روزه دولت که شب گذشته رئيسجمهور اعلام کرد، اظهار داشت: اين گزارش بيشتر از 100 روز بود و بيشتر از شبيه گزارش 8 ساله دوره دولت احمدينژاد بود تا گزارش 100 روزه دولت يازدهم.
وي در خصوص آمارهايي که رئيسجمهور از دولتهاي نهم و دهم ارائه کرد، گفت: حضرت عيسي (ع) همراه با جمعيتي در راه بودند که يک لاشه سگ را بر سر راه خود ديدند و هر کدام از همراهان ايشان يک ايرادي به اين لاشه سگ گرفت، اما حضرت گفتند که دندانهاي سفيد اين سگ را هم ببينيد. اي کاش آقاي رئيسجمهور دندانهاي سفيد دولت قبل را نيز ميديد.
نماينده مردم تهران در مجلس تصريح کرد: متاسفانه روساي دولتها بعد از روي کارآمدن همواره از اين حرفها ميزنند و دولتهاي قبل را متهم ميکنند و اگر ايشان سعي ميکرد بيشتر در مورد گزارش اقدامات و حرفهاي خود را ميزد بهتر بود تا اينکه راجع به ديگران صحبت کند.
نادران در مورد مجريان اين برنامه حرکات آنها را از قبل طراحي شده دانست و گفت: اينکه مجريان چه چيزي بگويند از قبل طراحي ميشود و اين مورد نيز براي بار اول نيست که اتفاق ميافتد.
انتهاي پيام/